0561 – 43 14 42

Medische Pedicure

Voeten hebben een zwaar leven

Medisch pedicure

Voeten hebben een zwaar leven. Ze dragen u waar u naartoe wilt. Gezonde voeten doen dat zonder problemen. Risicovoeten willen wel graag wat extra aandacht. Als medisch pedicure zorgt Praktijk De Linde ervoor dat uw voeten er weer tegen kunnen.

Risicovoeten verzorgen

De medisch pedicure behandelt veel zogenaamde ‘risicovoeten’. Bij de meeste klanten zijn de voetproblemen namelijk een gevolg van bijvoorbeeld diabetes, reuma, parkinson, spasticiteit, ouderdom, verwaarlozing of kanker.

Praktijk De Linde beschikt over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid op het gebied van gespecialiseerde pedicurezorg. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van de meest uiteenlopende voetproblemen:

  • orthesiologie; techniek voor het ontlasten van drukplekken, met name aan en tussen de tenen, en het verbeteren van de teenstand.
  • nagelregulatie; het behandelen van nagelproblemen zoals ingroeiende nagels en vormverandering.
  • nagelreparatie; is nodig als de eigen nagel geheel of gedeeltelijk ontbreekt. Een natuurlijk ogende kunstnagel geeft bescherming tot de eigen nagel is hersteld.
  • antidruktechnieken; om een drukplek tijdelijk te ontlasten. De druk wordt zo anders verdeeld waardoor de locatie tijdelijk, na een behandeling tot rust kan komen (bijvoorbeeld bij likdoorns, hamertenen of wratten).

Uiteraard zijn ook de niet “risico” voeten welkom!
Gewoon voor iedereen die de voeten graag wil laten verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie over onze medische Pedicure.

Praktijk De Linde is aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP).